Borussia Dortmund tenue 2021-22 - peuters en kleuters

Merk: Puma
SKU: 759053-01
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Koop hier het nieuwste Borussia Dortmund tenue voor peuters en kleuters. Dit tenuetje kun je kopen voor kinderen van 2, 3, 4,  5 en 6 jaar. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110 en 116.  Dit is het tenue waarin Borussia de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden speelt gedurende het seizoen 2021-2022 in het Signal Iduna Park. Het tenue voor peuters en kleuters bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen.

Het Borussia Dortmund thuisshirt is geheel geel en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen over de mouwen en een deel van de achterkant van het tenue. Op de schouders bevindt zich bovendien een klein zwart vlak. Verder bevat het Borussia Dortmund voetbalshirt een v-hals. Op de rechterborst prijkt ook het logo van de kledingsponsor, die sinds 2012 aan de club verbonden is. De andere borst bevat het logo van BVB met twee kampioenssterren, verwijzend naar de kampioenschappen van de Duitse club. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor 1&1. De telecomaanbieder is sinds 2020-2021 de hoofdsponsor van Dortmund en staat alleen op het tenue tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. De linkermouw bevat het logo van OPEL en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt. Het broekje is zwart met een gele band en de kousen zijn zwart/geel gestreept. 

Wil jij net als Haaland, Sancho, Reus, Bellingham, Moukoko, Morey, Reyna, Hummels en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële printing gebruikt!