SKU: 759098-49

Koop hier het Borussia Dortmund keepersshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit keepersshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit keepersshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende dit seizoen. PUMA is kledingsponsor van Borussia Dortmund en de hoofdsponsor is 1&1. 

Het Borussia Dortmund keepersshirt heeft dit seizoen een standaard template. Het keepersshirt is grijs en bevat een all-over print van horizontale en verticale lijnen in het grijs, rood en geel. Deze streepjes bevinden zich in een design van vierkanten. Bovendien is het keeperstenue uitgerust met een toelopende v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma en hoofdsponsor 1&1 versiert het midden van het tricot. OPEL staat als mouwsponsor op de linker mouw en op de achterkant van het shirt prijkt aan de bovenkant de naam van de stad (DORTMUND). Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het groene Dortmund keepersshirt te bestellen voor kinderen en volwassenen. In deze shops kun je het keeperstenue van BVB ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop deze producten