Borussia Dortmund keepersshirt 2020-2021 - Turquoise

Koop hier het Borussia Dortmund keepersshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit groene keepersshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit keepersshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende dit seizoen. Dit shirt wordt onder andere gedragen door keepers als Bürki en Hitz. PUMA is kledingsponsor van Borussia Dortmund en de hoofdsponsor is 1&1. 

Het Borussia Dortmund keepersshirt heeft dit seizoen een standaard template. Het keepersshirt is turquoise en bevat een all-over print van zeshoeken. In deze zeshoeken zijn dunne strepen strepen verwerkt. Bovendien is het keeperstenue uitgerust met een toelopende v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma en hoofdsponsor 1&1 versiert het midden van het tricot. OPEL staat als mouwsponsor op de linker mouw en op de achterkant van het shirt prijkt aan de bovenkant de naam van de stad (DORTMUND). Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het groene Dortmund keepersshirt te bestellen voor kinderen en volwassenen. In deze shops kun je het keeperstenue van BVB ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!