Chili thuisshirt 2020-2021

Bestel hier het nieuwste Nike Chili thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Chileense elftal haar thuiswedstrijden gedurende 2020-2021. Dit shirt wordt onder andere gedragen tijdens de Copa America van 2021 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Het shirt is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. 

Het Chili voetbalshirt 2020-2021 is geheel rood en bevat een ronde hals in het blauw/wit. De mouwen zijn voor de helft wit, namelijk aan de onderkant. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de zigzagtaping aan de zijkanten. In deze taping is een typisch Chileens reliëf verwerkt. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het getal 125 als verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de voetbalbond. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Alexis Sanchez, Vidal, Vargas en nog meer sterspelers. Zoals alle Nike tenues zijn de shirts van het Chileense elftal. uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht. 

 Dit voetbalshirt wordt gedragen door sterren als Vidal, Alexis en Isla! Check hier de shops waar je dit voetbalshirt kunt kopen. In deze winkels kun je het nieuwe Chili tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.