Dit zijn de Universidad Católica voetbalshirts 2024

Universidad Católica en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Club Deportivo Universidad Católica voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Chili de Chileense Primera Division, beker en andere wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de zevende plaats, waardoor het ook in de Copa Sudamericana speelt. Puma is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Chileense voetbalclub. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Under Armour.

Universidad Católica thuisshirt 2024

Het Universidad Católica thuisshirt 2024 is wit en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band over de borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere lichtblauwe banen. In dit vlak staat het logo van hoofdsponsor BICE. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook een combinatie van blauw en lichtblauw. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma en de linkerborst het clublogo. 1XBET staat op de mouwen en op de achterzijde prijkt het logo van hoofdsponsor CHERY. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en witte sokken.

Universidad Católica uitshirt 2024

Het Universidad Católica uitshirt 2024 is rood en wordt gekenmerkt door de twee diagonale banen van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze banen hebben een schaduw effect. De band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals hebben ook een donkerdere tint rood. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rode sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma Dry Cell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De Puma Universidad Católica voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Chileense voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande winkels!

Dit zijn de Universidad Católica voetbalshirts 2024
Dit zijn de Universidad Católica voetbalshirts 2024
Dit zijn de Universidad Católica voetbalshirts 2024
Dit zijn de Universidad Católica voetbalshirts 2024

Gerelateerd nieuws