Brazilië trainingspak 2020-2021 - Groen/Zwart

Bestel hier direct het nieuwste Brazilië trainingspak 2020-2021 voor volwassenen. Dit trainingspak wordt door het Braziliaanse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2020-2021. Dit pak wordt dus ook gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de COPA America 2021 wedstrijden en de WK kwalificatie- interlands. Dit pak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL! 

De Brazilië training sweater 2020-2022 is dit jaar geheel groen en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevattene en all-over print van golven en zijn bovendien uitgerust met een diagonale band. Verder wordt de drill top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze top is gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het strak om het lichaam valt. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. De achterkant van de top is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. Op de borst van de top prijken de logo's van Nike en de CBF. De sterren boven het logo van de Braziliaanse bond verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002.  De trainingsbroek van het Braziliaanse elftal is geheel zwart met aan de zijkanten een diagonale taping.  Deze strip heeft een zigzagprint. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De trainingsbroek heeft verder een moderne pasvorm. Deze valt namelijk strak om de kuiten en enkels. De broek is dan ook gemaakt van een super elastisch materiaal. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen en de de zijkanten van de Brazilië trainingsbroek bevatten zakken met een rits. Op de zijkanten van de trainingsbroek van het Braziliaanse elftal prijken de logo's van Nike en de CBF. 

Het Brazilië trainingspak 2020-2021 bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om dit Brazilië trainingspak direct te bestellen!