SKU: CD0891-749

Bestel hier direct en snel voetbalshirt van het Nike Brazilië thuisshirt 2022-2023 voor vrouwen. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, Xl en XXL. In dit tenue speelt het Braziliaanse voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. 

Het Brazilië thuisshirt 2022-2023 is overwegend geel en bevat een all-over print, geïnspireerd door de huid van een jaguar. Het voetbalshirt staat namelijk symbool voor de mentaliteit van de Braziliaanse bevolking, een volk dat nooit opgeeft en exact dezelfde mentaliteit heeft als een jaguar. Qua template is het Brazilië voetbalshirt geïnspireerd door het voetbalshirt van 2002. Dit is het jaar waarin het Braziliaanse voetbalelftal voor het laatst het wereldkampioenschap won. Het Brazilië thuisshirt bevat een henley collar in het groen/blauw. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van de Braziliaanse voetbalbond CBF en Nike. Boven het logo van de voetbalbond staan vijf sterren, welke refereren aan de gewonnen WK's in 1954, 1958, 1970, 1994 en 2002.  De binnenkant van de hals bevat een print van een wereldbol met de tekst: ''Garra Brasileira''.  Deze voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Geel/Groen/Blauw

Klik direct op de buttons om het Brazilië dames thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de print van één van de sterspeelsters. 

Koop deze producten