16 juni 2016

Manchester United trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met de gehele trainingcollectie van de Engelse club officieel gelanceerd door United en kledingsponsor Adidas. In dit trainingsshirt traint United in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. Manchester en Adidas hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het ene trainingsshirt zal vooral door de spelers worden gedragen en het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen door de trainingsstaf van de club, die komend jaar onder leiding staat van José Mourinho. Beide shirts hebben hetzelfde template. We bespreken ze hieronder.

Zwart Manchester United trainingsshirt 2016-2017

Het  nieuwe trainingsshirt van United voor 2016-2017 heeft een vrij strak design en is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Het nieuwe trainingsshirt van Manchester United is overwegend zwart met witte en blauwe accenten. Deze accenten komen vooral terug in de achterkant van de v-hals. Ook de logo's van Adidas, welke sinds 2015-2016 kledingsponsor is van de club, en AON lijken wit te worden. AON staat als shirtsponsor op de trainingskleding van Manchester United. Waar Chevrolet op de voetbalshirts van United staat, staat AON in ieder geval tot 2021 op de trainingskleding als sponsor. Verder bevat het nieuwe trainingsshirt van United aan de zijkanten van het shirt drie witte strepen van Adidas. Waar deze drie strepen tot vorig seizoen traditioneel over de schouders en mouwen van de trainingsshirts van Adidas liepen, zullen deze vanaf komend seizoen op de zijkanten van het shirt komen te staan. Deze zijn ook navy blauw. Dit is bovendien de kleur van het trainingsshirt dat door de staf van de club gedragen wordt. Dit shirt is overwegend navy blauw met donkere en witte accenten in de kraag. Ook dit shirt is aan de zijkant uitgerust met Adidas strepen. De logo's van Adidas, de club en AON staan op dezelfde plek. De achterkant van de shirts is bovendien uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor.  De trainingskleding van de club bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Adizero technologie, welke zorgt voor verkoeling en afvoer van vocht, ter verbetering van de prestaties van de sterren van de club! Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt dat gedragen gaat worden door sterren als Rooney, Martial, Mata, Schweinsteiger, Blind en nog meer sterren. Check ook meer informatie over het mogelijke nieuwe Manchester United thuisshirt 2016-2017.

Manchester United trainingsshirt kopen

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt 2016-2017 kan je pas vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is EU 45,- en voor kinderen EU 40,-. Directe levering en gratis verzending. Check ook de nu nog beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. 

Koop hier het nieuwste Manchester United trainingsshirt 

of in de officiële Adidas Manchester United SHOP! 


Zwart -united -trainingsshirt -2016-2017

Blauw -manchester -united -trainingsshirt -2016-2017