Zulte Waregem voetbalshirts 2020-2021

Zulte Waregem en kledingsponsor Patrick hebben afgelopen weekend de nieuwe Zulte Waregem voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Belgische club de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League gedurende 2020-21. Zulte Waregem eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Belgische competitie en speelt komend seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van België.

Zulte Waregem thuisshirt 2020-2021

Het Zulte Wargem thuisshirt 2020-2021 is wit met donker groene en rode details. De toelopende V-hals van het voetbalshirt is rood/donker groen en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast bevat het tenue aan de zijkanten een rode band. Het logo van kledingsponsor Patrick prijkt op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Napoleon Sports & Casino. Het Zulte Waregem thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op zowel het voetbalshirt als de broekjes en kousen staan nog verschillende andere sponsoren.

Zulte Waregem uitshirt 2020-2021

Het Zulte Waregem uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met rode accenten. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue. Alle sponsorlogo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue van ''Essevee'' wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte voetbalkousen. De keepers van de club uit Waregem dragen dit seizoen een overwegend geel keeperstenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van de Belgische club, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Berahino, Larin, Govea, Srarfi, Walsh, Vossen en nog meer spelers.

De nieuwe Zulte Waregem tenues kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Belgische club! Ben je op zoek naar andere tenues voor 2020-2021? Check het dan exclusief in deze SHOP! 

Zulte Waregem thuisshirt 2020-2021

Zulte Waregem uitshirt 2020-2021