Zulte Waregem voetbalshirts 2017-2018

Zulte Waregem en kledingsponsor Patrick hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze shirts speelt de club de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse, de beker en in de Europa League gedurende dit seizoen. Zulte Waregem eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek en behaalde na het winnen van de beker Europees voetbal. De club lanceerde in samenwerking met de kledingsponsor een drietal nieuwe voetbalshirts. We bespreken de nieuwe shirt van Zulte Waregem kort hieronder.

Zulte Waregem thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Zulte Waregem thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en bevat een v-hals met groene details. Deze groene details komen ook weer terug in een strip aan de onderkant van de mouwen. Verder zijn de mouwen geheel rood. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de dunne, witte verticale pinstripes over het shirt en bevat het shirt tal van sponsoren op de voorkant van de shirts en op de mouwen. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor Patrick en de andere borst bevat het logo van de Belgische Jupiler Pro League club. Het thuistenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Regenboogstadion wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Zulte Waregem uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Zulte Waregem is dit seizoen wit en bevat ook dunne zilveren pinstripes over het shirt. Ook dit shirt bevat een v-hals met daarin groene details. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van de clubkleuren van Zulte Waregem en is een combinatie van rood en groen. De logo's van alle sponsoren, de club en Patrick staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. De keepersshirts van Zulte Waregem zijn dit seizoen geel en licht blauw. Check hieronder nog meer foto's van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Davy de Fayw, Timothy Derijck, Onur Kaya, Leye, Cordaro en andere sterspelers.

De voetbalshirts van Zulte Waregem zijn vooralsnog alleen te koop in de online clubshop van de Belgische club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check deze exclusief in deze SHOP!