28 december 2015

Wit Manchester United trainingsshirt 2016

Ook Manchester United en Adidas hebben weer een nieuw trainingsshirt voor 2016 gelanceerd. In dit nieuwe trainingsshirt werken de spelers van United de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League en Europa League wedstrijden vanaf januari 2016 tot juni 2016. In juni wordt vervolgens de nieuwe collectie voor 2016-2017 door Adidas gelanceerd.

Design nieuwe Manchester United trainingsshirt

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt voor de tweede helft van 2015-2016 heeft hetzelfde template als de eerder dit jaar gelanceerde trainingsshirts van The Mancunians. Ook dit trainingsshirt is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template, welke gekenmerkt wordt door de geribde crew neck en de dunne verticale lijntjes over de borst. Verder is het shirt geheel wit met rode accenten uit de clubkleuren van het keurkorps van Louis van Gaal. De rode kleur komt terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. Bovendien bevindt zich aan de onderkant van het trainingsshirt nog een blauwe band. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor, welke sinds dit seizoen sponsor van de club is, is rood. De linker borst is ook uitgerust met het embleem van Adidas en op het midden staat sponsor AON. AON staat alleen op de trainingskleding van United als sponsor en dit zal ook tot 2021 het geval zijn. Op de voetbalshirts en tenues van Engelse club staat Chevrolet als sponsor. Op de achterkant van het shirt komt net onder de kraag de mascotte van United terug, de Red Devil. Alle Manchester United trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling en afvoer van vocht, zodat sterren als Mata, Herrera, Martial, Memphis, Blind, Rooney, Schweinsteiger en andere sterren optimaal kunnen presteren. United en Adidas lanceerden eerder dit seizoen ook al een speciaal Champions League trainingsshirt.

Wit Manchester United trainingsshirt 2016 kopen

Het nieuwe Manchester United trainingsshirt 2016 is per direct te koop in de onderstaande shops voor kids en volwassenen. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is EU 43,- en voor kinderen 38,-. Andere United of goedkopere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast. Of laat je Manchester United shirt voorzien van de officiƫle Premier League bedrukking van een eigen naam en nummer of van een van de spelers. Directe levering en gratis verzending boven de EU 75,-

Koop het shirt in de Manchester Utd shop
of in de online shop van Adidas!

Manchester -united -trainingsshirt -2016