19 augustus 2015

Manchester United Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester United Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Adidas en Manchester United in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Club Brugge. Dit trainingsshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Manchester United en de nieuwe kledingsponsor Adidas hebben twee nieuwe trainingsshirts gelanceerd. Één van de trainingsshirts wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Champions League en het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden tijdens het kampioenenbal. Beide shirts hebben een andere kleur.

Rode en zwarte Manchester United CL trainingsshirt 2015-2016

Het Manchester United Champions League trainingsshirt dat wordt gedragen ter voorbereiding op de Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het design van dunne golven over het shirt. Verder bevat dit trainingsshirt een ronde hals. Over de mouwen lopen de drie bekende strepen van Adidas in het oranje en de bies aan de onderkant van de mouwen kent een combinatie van zwart en oranje. Opvallend aan de Champions League trainingsshirts van clubs waarvan Adidas kledingsponsor is en Champions League spelen (Juventus, Real Madrid, Chelsea en Bayern München) is dat de rechter borst van de CL trainingsshirts is uitgerust met het Champions League logo. Het logo van Adidas staat op deze shirts op de achterkant. De linker borst is uitgerust met het logo van Manchester United in het zwart/wit. Het andere Manchester United Champions League trainingsshirt is zwart/grijs met oranje details. De oranje kleur komt terug in de strepen van de Duitse kledingsponsor en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit trainingsshirt bevat een design van golven over het shirt en de logo's van Adidas, de Champions League en de club staan op dezelfde plek als op het andere shirt.  De nieuwe Champions League trainingsshirts van Manchester United bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe Manchester United CL trainingsshirts voor 2015-2016, welke gedragen wordt door sterren als Depay, Blind, Schneiderlin, Shaw, Rooney, Schweinsteiger, Fellaini, Januzaj en nog meer United sterren.

Manchester United CL trainingsshirt 2015-2016 kopen

De Manchester United Champions League trainingsshirts kan je vanaf medio september 2015 kopen in de online United shop van Adidas of de online Manchester United voetbalshop. Dit kan zowel in volwassen maten als voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 45,- zijn en voor kinderen € 35,-. Check ook het overzicht met beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending.

Geef hieronder je mening!

Manchester -United -Champions -League -trainingsshirt -2015-2016

Manchester -United -Champions -League -trainingsshirt -2015-2016-b