Wit Bayern München trainingspak 2022-2023

In de voorbereiding op de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden dragen de spelers van FC Bayern München dit seizoen een wit trainingspak. Onlangs presenteerden de Duitse kampioen en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor 2022-2023. Tijdens de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt de Bundesliga club een grijs trainingspak. Het nieuwe Bayern München trainingspak 2022-2023 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingspakken dit seizoen.

Wit/rode Bayern München training sweater 2022-2023

De Bayern München training sweater 2022-2023 is dit jaar wit en bevat zowel grijze als fel rode accenten. Het Condivo 22 template komt vooral tot uiting in het vlak op de zijkanten van de training sweater. Dit vlak is grijs en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door het design van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale fel rode lijn. Ook de adidas strepen op de schouders zijn fel rood. Dit is ook de kleur van alle logo's op de Bayern München training sweater. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het logo van de club van trainer Julian Nagelsmann. Dit betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater: rood/wit. De training sweater heeft verder dezelfde functionele kenmerken als andere jaren. De sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits naar boven doet, kun je deze verbergen onder een speciaal vlak. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer , voor een optimale bescherming.

Bayern München trainingsbroek 2022-2023

Het Bayern München trainingspak 2022-2023 wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenkant dezelfde print van geometrische vormen als op de de zijkanten van de Bayern München training sweater. Ter hoogte van dit gedeelte bevindt zich ook een diagonale fel rode baan. De adidas strepen bevinden zich vanaf de knieën tot de onderkant van de trainingsbroek en zijn rood. Ook de logo's van adidas en de club op de broek zijn rood. De adidas Bayern München trainingsbroek 2022-2023 heeft verder deze technische kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De Bayern München trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral getailleerd om de kuiten en enkels valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de Bayern München trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker aan en uit doen over je voetbalschoenen en sneakers.

  • Het gehele Bayern München trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Bayern München trainingspak, dat in ieder geval in de eerste seizoenshelft van dit seizoen door de spelers gedragen wordt.

Bayern München trainingspak bestellen

Het Bayern München trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De training sweater is voor volwassenen € 75,- en voor kinderen € 65,-. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 55,-. Er is ook een trainingspak beschikbaar met een pasvorm voor vrouwen, welke door het vrouwenelftal van Bayern München gedragen wordt. Check bovendien nog meer andere trainingskleding en tenues van de Duitse club. Directe levering!

Bestel je Bayern München trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

Bayern München trainingspak 2022-2023

Bayern München trainingspak 2022-2023 - Wit