Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023

Bayern München en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023 gepresenteerd. Dit trainingspak is onderdeel van de collectie rondom het Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023 en wordt door het team van trainer Julian Nagelsmann gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. Ook dit jaar bestaat het Champions League trainingspak van de ''Rekordmeister'' weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

Bayern München training sweater Champions League 2022-2023

Het Bayern München Champions League trainingspak heeft hetzelfde template als het reguliere Bayern München trainingspak, namelijk het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingspakken van dit seizoen. In tegenstelling tot het reguliere trainingspak bevat dit trainingspak een all-over print op de sweater. De training sweater is overwegend grijs (door adidas ''Grey Six'' genoemd) met een all-over print, die wat weg heeft van een vingerafdruk. De print bestaat namelijk uit dunne, diagonale lijnen, welke in verschillende vormen met elkaar verbonden zijn. De training sweater bevat bovendien witte accenten. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de logo's van adidas en de club op de borst. Het Bayern München logo betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: grijs/wit. Ook de vijf kampioenssterren boven het logo zijn wit. Een ander kenmerk van het adidas Condivo template is het diagonale vlak op de zijkanten. Dit vlak is zwart en bevat een diagonale fel rode baan. Verder heeft de Bayern München trainingstrui de gebruikelijke kenmerken. De sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De achterzijde van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Bayern München trainingsbroek Champions League 2022-2023

Het Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de bovenkant van de zijkanten witte adidas strepen en daaronder een driehoekig vlak met een diagonale rode baan. De logo's op de Bayern München Champions League trainingsbroek zijn ook wit. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm van de broek aanpassen.

  • De zijkanten van de Bayern München trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je enkels en kuiten aan en uit kunt doen.

  • Het gehele Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023 is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van het pak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijze Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mané, De Ligt, Musiala, Sané, Müller, Mazraoui, Gravenberch, Coman, Davies, Hernandez, Sabitzer, Gnabry en andere spelers.

Bayern München trainingspak bestellen

Het adidas Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De training sweater is € 80,- en de trainingsbroek € 65,-. Check in de onderstaande winkels ook andere nieuwe Bayern München trainingskleding en tenues!

Bestel je Bayern München Champions League trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

 

Bayern München trainingspak 2022-2023

Bayern München trainingspak 2022-2023 Champions League