30 september 2021

Wisla Krakow voetbalshirts 2021-2022

De Poolse voetbalclub Wisla Krakow en kledingsponsor Macron Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe Wisla Krakow voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Poolse voetbalclub de wedstrijden in de Poolse competitie en beker in 2021-2022. Wisla Krakow eindigde vorig seizoen op een dertiende plek in de Poolse Ekstraklasa. Macron is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van de club uit Krakau en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van alle Wisla Krakow voetbalshirts.

Wisla Krakow thuisshirt 2021-2022

Het Wisla Krakow thuisshirt 2021-2022 is volledig rood en bevat met name over de rechterzijde van het tenue een sublimatieprint van sterren, geïnspireerd door het logo van de club. Ook de linker onderkant van het tenue bevat een sublimatieprint. Dit betreft het moderne clublogo. De ster van het clublogo staat in het wit op de rechterborst en daarboven prijkt weer een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de dertien landskampioenschappen. Het Macron Hero logo op de rechterbrorst en de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de brede V-hals. Op de voorkant van het tenue staan ook de logo's van LVBET en Socios Wisla. De achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor Kawasaki Robotics en in de hals bevat zich een label in de clubkleuren van de Poolse club. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: BIALA GWIAZDA. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Wisla Krakow uitshirt 2021-2022

Het Wisla Krakow uitshirt 2021-2022 is blauw en bevat ook een all-over print van sterren, maar dan in een andere vorm. Er is aan de rechter onderkant van het tenue een ster verwerkt met daaromheen een omranding. Alle logo's op het Wisla Krakow uitshirt zijn wit en deze staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle andere details. Wisla Krakow heeft dit seizoen ook een 3e shirt, welke fungeert als alternatief voor het uitshirt. Dit tenue heeft hetzelfde template als het thuistenue. Het voetbalshirt is wit en bevat ook een print van sterren. Dit voetbalshirt is verder uitgerust met aan de achterkant een band in het blauw/wit/rood. Dit detail komt ook weer terug in de band aan de onderzijde van de mouwen. Alle logo's op het Wisla Krakow 3e shirt 2021-2022 zijn rood. In tegenstelling tot de andere twee voetbalshirts bevat het 3e tenue wel het moderne logo van de club op de linkerborst.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Wisla Krakow voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Yeboah, Blaszczykowski, Kliment, Brown Forbes en nog meer spelers.

Wisla Krakow voetbalshirt bestellen

De Macron Wisla Krakow voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Zowel het thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,-. Directe levering! 

Bestel het Wisla Krakow voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of bestel goedkope Wisla Krakow t-shirts in deze winkel! 

Wisla Krakow thuisshirt 2021-2022

Wisla Krakow uitshirt 2021-2022

Wisla Krakow 3e shirt 2021-2022