17 juli 2016

Wisla Krakow voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Poolse club Wisla Krakow zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In deze shirts speelt Wisla Krakow de wedstrijden in de Poolse competitie gedurende 2016-2017. Afgelopen seizoen werd de club elfde in de competitie en is daarom komend seizoen weer actief op het hoogste niveau. Adidas is de kledingsponsor van de Poolse club en heeft vooral een flitsend nieuw uitshirt gelanceerd. We bespreken hieronder kort zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Henrick Reyman Stadion in Krakau.

Wisla Krakow thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Wisla Krakow thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend rood en heeft een vrij simpel design. Het shirt bevat een all-over print van twee tinten rood over het shirt en is bovendien uitgerust met gouden details. Deze gouden details komen vooral terug in het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De linker borst bevat het logo van de club, welke gekenmerkt wordt door een ster. Boven deze grote ster staat een gouden ster, welke verwijst naar de meer dan tien (dertien) kampioenschappen van Polen. Hoofdsponsor TELE-FONIKA versiert het midden van het shirt. De zijkanten van het shirt bevatten donkerder rode Adidas strepen.

Wisla Krakow uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Wisla Krakow uitshirt voor 2016-2017 heeft een opvallende all-over print over de borst. Dit shirt is overwegend wit en is ook voorzien van een v-hals. Op de borst bevindt zich een patroon van zwarte en grijze diamanten en de Adidas strepen op de zijkanten van het voetbalshirt zijn rood. De logo's van de club, de shirtsponsor en Adidas staan op dezelfde plek. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Wisla Krakow voor 2016-2017. Zoals alle tenues van Adidas zijn deze shirts uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren.

De Wisla Krakow voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Poolse club. Andere voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 koop je in deze officiƫle shop!

Wisla -krakow -voetbalshirts -2016-2017 (1)