9 augustus 2017

Western Union als mouwsponsor op Liverpool voetbalshirts 2017-2018

Mouwsponsoren! Sinds het vanaf dit seizoen niet meer verplicht is om een Premier League badge op beide mouwen te dragen, presenteren clubs maar al te graag een nieuwe ''mouwsponsor.'' Vanaf dit seizoen zijn de Premier League clubs tijdens de wedstrijden in de competitie alleen verplicht om op de rechter mouw de officiële Premier League badge te dragen. Voor de linker mouw geldt dat dit geen vereiste is. Ook Liverpool heeft vanaf vandaag gebruik gemaakt van de ''lege'' linker mouw. De club introduceerde The Western Union als nieuwe mouwsponsor voor het seizoen 2017-2018. Het logo van de financiële dienstverlener uit de Verenigde Staten prijkt dit seizoen op de linker mouw van de voetbalshirts in het geel. Op de voorkant van het shirt blijft uiteraard Standard Chartered als shirtsponsor staan. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Van zowel Liverpool als Western Union hebben we een reactie. Billy Hogan van Liverpool reageert als volgt: ''Western Union is een merk dat wereldwijd bekend staat en we zijn erg verheugd hen te presteren als eerste mouwsponsor ooit en als officiële financiële partner.'' Jean-Claude Farah van Western Union is het daarmee eens: ''De business van Liverpool en Western Union is gebaseerd op onze passie om communities bij elkaar te brengen.''

Beide partijen zijn uiteraard content met de samenwerking! Wat jullie? In deze SHOP kan je het Liverpool shirt met mouwbadge van Western Union kopen. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking of tot bedrukking van een PL badge.