4 september 2015

Wellington Phoenix voetbalshirts 2015-2016

De Nieuw-Zeelandse Hyundia A-League voetbalclub Wellington Phoenix heeft in samenwerking met haar kledingsponsor adidas de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 officieel gelanceerd. De voetbalshirt worden vanaf 11 oktober in gebruik genomen. Dan start namelijk het seizoen in Australië. In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen neemt Wellington Phoenix het thuis op tegen Newcastle. Dit betekent dat de club zal starten in het thuisshirt.

Wellington Phoenix thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Wellington Phoenix thuisshirt is overwegend geel gekleurd. Het voetbalshirt wordt daarnaast versierd door zwarte details. Het thuisshirt van de club uit Nieuw-Zeeland kent een modern design en wordt versierd met een zwarte v-hals en zwarte verticale strepen over de body van het shirt. De achterkant van het shirt wordt onder versierd met een horizontale zwarte bies. Ook het deel onder de oksel is zwart. Dit geldt ook voor de adidas Trademark strepen die lopen over de schouders en mouwen. Het design van het thuisshirt wordt gecomplementeerd met een aantal logo's. Zo bezit de linkermouw het logo van Hyuandia, dat als sponsor van de competitie verbonden is aan de club. De rechterborst bezit het logo van de A-League, terwijl de linkerborst het clublogo bezit. Een zwart adidas logo komt tussen laatstgenoemde logo's terug. Het logo van hoofdsponsor Huawai op het midden van het shirt maakt het thuisshirt compleet. Het thuistenue kent verder een zwart short.

Wellington Phoenix uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Wellington Phoenix uitshirt is overwegend zwart gekleurd. Het shirt kent een spectaculair design en bezit verder ook gele details. De voorzijde biedt een gewaagd grafisch detail dat het licht schijnt op het clublogo op de linkerborst. Verder kent het nieuwe design van het uitshirt een ronde hals en een gele bies aan de uiteinden van de mouwen en aan de onderzijde van het voetbalshirt. De indeling van logo's die genoemd werd bij het thuisshirt komt op dezelfde wijze terug als bij het uitshirt. Het uittenue 2015-2016 kent een zwart short en zwarte kousen. Check hieronder foto's van de nieuwe voetbalshirts van Wellington Phoenix.

Wellington Phoenix voetbalshirts kopen?

Het Wellington Phoenix thuis- en uitshirt 2015-2016 zijn eind september verkrijgbaar in de online voetbalshop van Subside Sports. Hier vind je het grootste aanbod voetbalshirts wereldwijd.

Wat vinden jullie van de nieuwe Wellington Phoenix shirts? Geef hieronder jouw mening en discussier mee!

Wellington Phoenix Thuisshirt 2015-2016

Wellington Phoenix Uitshirt 2015-2016