Wellington Phoenix thuisshirt 2018-2019

Wellington Phoenix, een club uit Nieuw Zeeland, heeft het nieuwe voetbalshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club de thuiswedstrijden in het Wellington Regional Stadion gedurende 2018-2019. Wellington Phoenix is de enige profclub in Nieuw Zeeland en speelt daarom in de Australische A-League. Adidas is de kledingsponsor van de club uit Nieuw Zeeland en is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Wellington. Het heeft veel weg van het shirt van vorig seizoen. Check hieronder het design!

Het nieuwe Wellington Phoenix shirt bevat dit seizoen ook weer brede zwarte en gele banen. De mouwen zijn geel en worden afgesloten door een zwarte bies. Ook de v-hals van het shirt is zwart en aan de zijkanten van het tenue bevinden zich gele adidas stripes. Het logo van de in 2007 opgerichte club prijkt op de linker borst en de andere borst bevat het logo van de Australische A-League. Op het midden van het tenue staat sponsor Huawei en op het midden van de borst prijkt het performance loog van adidas. Ook op de linker mouw prijkt het logo van de hoofdsponsor. De achterkant van het shirt is geheel zwart en bevat aan de bovenkant een print van Nieuw Zeeland. Het tenue van Wellington Phoenix wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze shirts weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Krishna, Durante, Doyle, Burns, Genton en andere sterspelers. Dit nieuwe shirt kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de club uit Oceanië bestellen? Wil je andere shirts voor het seizoen 2018-2019 kopen? Check het exclusief in deze winkel!