De ‘r’ is uit de maand en de temperatuur doet de truien vervangen door T-shirts. De verkoop van T-shirts neemt dus toe en dat geldt ook voor voetbalshirts. Alhoewel het eind van het voetbalseizoen in zicht is, nemen het aantal bestellingen toe. Vooral het voetbalshirts van het Spaanse Barcelona is populair. De nieuwe internetsite Voetbalshirts.com (www.voetbalshirts.com) heeft ’s wereld grootste assortiment aan voetbalshirts en trekt maandelijks duizenden bezoekers.

Populairste voetbalshirts

Het voetbalshirt van FC Barcelona is het verreweg het populairste voetbalshirts onder de Nederlanders. Een verklaring hiervoor is, omdat veel belangrijke Nederlandse voetballers in het tenue hebben gespeeld. Neem Johan Cruijf, Ronald Koeman, Patrick Kluivert en natuurlijk de huidige hoofdtrainer Frank Rijkaard, die nu met FC Barcelona kampioen van Spanje is.

Na FC Barcelona volgen Ajax (2), Nederlands elftal (3), Feyenoord (4) en AC Milaan (5).

Grote kortingen

Het voetbalseizoen loopt ten einde. De voetbalclubs hebben inmiddels nieuwe tenues, die zij in de komende weken gaan presenteren. De voetbalshirts van dit huidige seizoen zullen dalen in prijs. Voetbalshirts.com zal in de komende periode het assortiment vernieuwen met voetbalshirts voor het nieuwe seizoen 2005/2006.