Vitoria SC voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Portugese club Vitoria SC zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. Vitoria SC is opgericht op 22 september 1922. Het grootste succes boekte de club uit Guimaraes in 2013. Toen wonnen de Portugezen de nationale beker. Thuiswedstrijden speelt de club in het Estádio D. Afonso Henriques. Nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts, waarin de ploeg van coach Tiago Mendes het seizoen 2020-2021 aanvangt? Check de details in onderstaande blog!

Vitoria SC thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van de Portugezen is stijlvol wit. Door de zwarte details welke op het shirt te vinden zijn, krijgt he tricot een klassiek karakter. De biezen van de mouwen van het shirt zijn zwart, net als de hals van het shirt. Een opvallende diepe V-hals versiert het shirt. Deze hals is hetzelfde als op het shirt van afgelopen seizoen, enkel de kleur is anders. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van kledingsponsor Macron. Het Italiaanse merk is sinds 2016 verantwoordelijk voor het design van de shirts van Vitoria SC. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van de Portugezen terug te vinden. Waar de Portugese club vorig seizoen nog Europees ticket bemachtigde is de zevende plaats van dit seizoen niet genoeg voor een plek in de Europa League. Het nieuwe thuistenue van Vitoria SC wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen

Vitoria SC uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Vitoria SC is zwart van kleur. Hiermee komen de clubkleuren van de club terug in de shirts voor aankomend. Net als vorig seizoen wordt het thuisshirt gekenmerkt door de witte kleur en het uitshirt door de zwarte kleur. Het uittricot van de club heeft echter een modern karakter. Dit komt onder anderen door de stijlvolle biesjes aan de onderkant van de mouwen. Ook de ronde kraag op het shirt wordt versierd door witte details. Het Macron logo op de rechterkant van de borst is wit van kleur en net als bij het thuisshirt wordt de linkerkant van de borst gekenmerkt door het clubwapen. Iets waar wij van voetbalshirts erg fan van zijn, zijn de voetbalshirts waar geen hoofdsponsor op terug te vinden op de voorkant van het shirt. Iets wat van ons betreft niet bij genoeg shirts kan gebeuren en gelukkig stelt Vitoria SC ons hierin niet teleur. Het nieuwe uittenue van Vitoria SC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Hierop zijn de uitingen van club en kledingsponsor ook terug te vinden.

Vitoria SC voetbalshirts bestellen

Helaas zijn de voetbalshirts van Vitoria SC op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de eigen club. Ben je opzoek naar voetbalshirts van andere voetbalclubs, waaronder FC Porto en Benfica, check dan de onderstaande webshop. Hierin is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Koop je voetbalshirts in DEZE WEBSHOP