Vitoria SC voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van de Portugese club Vitória SC zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe tenues speelt Vitória Sport Clube de wedstrijden in de Portugese LIGA NOS, de beker en in de Europa League. De club uit Guimarães eindigde vorig seizoen op een vijfde plaats in de Portugese competitie en speelt daarom dit seizoen in de groepsfase van de Europa League. In de groepsfase neemt het Portugese team het op tegen Arsenal, Eintracht Frankfurt en Standard Luik in poule F. Het Italiaanse sportmerk Macron verzorgt sinds de zomer van 2016 de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio D. Afonso Henriques.

Vitória SC thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Vitória SC thuisshirt voor 2019-2020 is geheel wit met zowel zwarte als zilveren accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat dunne, zwarte en witte strepen. Dit design komt ook terug in de y-hals, welke verder overwegend zilver is. Ook het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is zilver. Daarnaast is het tenue uitgerust met een watermerk van het kasteel van Guimaraes. De linkerborst bevat het embleem van de in 1922 opgerichte club. De binnenkant van het thuistenue van Vitoria SC bevat nog een speciaal detail. Hier bevindt zich een speciaal Vitoria SC logo met daarin een afbeelding van koning Alfonso Henriques met de tekst: '' SOMOS A ALMA DO REI'' (Wij zijn de ziel van de koning). De achterkant van het tenue bevat de tekst: ''BERÇO DA NAÇÃO'' (Nationale wieg). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte en zilveren accenten.

Vitória SC uitshirt 2019-2020

Het Vitória uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart met gouden logo's. Dit tenue is uitgerust met een klassieke kraag met knopen en op de linkerborst, ter hoogte van het clublogo, bevindt zich een watermerk van het oprichtingsjaar van de Portugese club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vitória tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ola John, André André, Pedro Henrique, Wakaso, Sacko, Teixeira en andere sterspelers.

Sporting Clube Braga voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van Vitoria SC kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Portugese club. Ben je op zoek naar andere tenues van Portugese clubs? Check het dan in deze winkel of deze SHOP!