VFL Bochum voetbalshirts 2022-2023

VLF Bochum en kledingsponsor Mizuno hebben de nieuwe VFL Bochum voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2022-2023. VFL Bochum eindigde afgelopen seizoen op de dertiende plek in de Duitse competitie. Vanaf dit seizoen is Mizuno verantwoordelijk voor het design en de productie van de VFL Bochum voetbalshirts. Het Japanse sportmerk en de Duitse voetbalclub tekenden een deal voor meerdere seizoenen. Het merk volgt Nike op als kledingsponsor. Nike verzorgde sinds medio 2011 de tenues en trainingskleding van VFL Bochum. Mizuno is vanaf het seizoen 2022-2023 ook de kledingsponsor van Lazio Roma.

VFL Bochum thuisshirt 2022-2023

VFL Bochum thuisshirt 2022-2023. Het VFL Bochum thuisshirt 2022-2023 is dit jaar donkerblauw en bevat een design van diagonale blokken. Deze blokken zijn geïnspireerd door de structuur en de blokken van het Vonovia Ruhrstadion, het stadion van de Duitse club. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met dunne witte lijn, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Mizuno en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Vonovia versiert het midden van de VFL Bochum voetbalshirts. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het oprichtingsjaar van de club: 1848. Het VFL Bochum thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Mizuno staan. De kousen zijn ook navy blauw en bevatten aan de bovenkant een horizontale baan met daarin de initialen van de club (VFL) en het logo van Mizuno.

VFL Bochum uitshirts 2022-2023

Het VFL Bochum uitshirt 2022-2023 is lichtblauw en bevat een design van dunne horizontale lijnen, welke in groepen van vijf op het voetbalshirt staan. Het uittenue is uitgerust met een overlappende v-hals in het navy blauw/wit. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met navy blauwe en witte details. In sommige uitwedstrijden draagt VFL Bochum het 3e voetbalshirt. Het VFL Bochum 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend beige. Deze kleur is geïnspireerd door de betonindustrie van de stad. Daarnaast is de kleur een verwijzing naar het stadion van de club. Het 3e voetbalshirt van VFL Bochum bevat dit jaar ook een structuur van diagonale lijnen. Verder is het voetbalshirt afgewerkt met donkerblauwe en witte accenten. De overlappende v-hals is een combinatie van donkerblauw en wit & hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Mizuno in het donkerblauw en de linkerborst is uitgerust met de badge van ''Die Unabsteigbaren.'' Hoofdsponsor VONOVIA staat op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het oprichtingsjaar van de club: 1848. Dit VFL Bochum tenue wordt compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje en beige kousen met aan de bovenkant een blauwe band. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Mizuno VFL Bochum voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Asano, Holtmann, Zoller, Pantovic, Riemann, Bockhorn en nog meer spelers.

VFL Bochum voetbalshirt bestellen

De nieuwe Mizuno VFL Bochum voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Bundesliga voetbalclub. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 79,95 en voor kinderen € 69.95. Ben je op zoek naar andere Bundesliga voetbalshirts? Check het in deze fanshop!

VFL Bochum voetbalshirts 2022-2023

VFL Bochum 3e voetbalshirt 2022-2023