3 juli 2016

VFL Bochum voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe VFL Bochum voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike de Duitse club. In deze voetbalshirts speelt Bochum de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. Bochum is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de 2. Bundesliga en komt dus komend seizoen weer uit op het tweede niveau van Duitsland. VFL Bochum presenteerde in samenwerking met kledingsponsor Nike zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Alle nieuwe shirts van de Duitse club zijn gebaseerd op het Nike Striker IV template. We bespreken alle nieuwe shirts van de club hieronder. Nike is sinds 2011 kledingsponsor van de Duitse club.

VFL Bochum thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe VFL Bochum thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en bevat een witte v-hals. De witte accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip over de schouders en mouwen, welke ook deels over de achterkant van het shirt doorloopt. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club, terwijl hoofdsponsor BOOSTER op het midden van het shirt staat. Het energiedrankje is staat sinds 2013 op de voetbalshirts van de club en is onderdeel van hoofdsponsor NETTO, welke weer sinds 2009 aan de club verbonden is. Op de achterkant van het shirt staat een deel van de naam van de club: BOCHUM. Het nieuwe thuistenuie wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn wit.

VFL Bochum uitshirt 2016-2017

Het nieuwe VFL Bochum uitshirt voor 2016-2017 is ook gebaseerd op het Nike Striker IV template. Dit shirt is geheel rood en bevat dezelfde witte accenten als het thuisshirt. De logo's van Nike en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op dit shirt staat echter hoofdsponsor NETTO als shirtsponsor op het shirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten een witte strip. De kousen van dit tenue zijn ook wit.

VFL Bochum 3e shirt 2016-2017

VFL Bochum heeft dit seizoen ook een 3e shirt, welke ook gebaseerd is op dezelfde templates als het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Dit shirt is echter wit met blauwe details. De v-hals, de bies en de strip over de mouwen zijn blauw. De logo's van Nike, de club en NETTO staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit short met blauwe strip en witte kousen. Check hieronder de nieuwe shirts en tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Rewir Power Stadion. Alle tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Check hieronder de foto's.

Het nieuwe VFL Bochum shirt kan je vanaf augustus 2016 kopen bij Subside Sports. Mocht je dit shirt al eerder willen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Vfl -bochum -voetbalshirts -2016-2017

Gerelateerd nieuws