Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024

De Belgische voetbalclub Royale Union Saint-Gilloise en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de club uit Brussel de Jupiler Pro League, beker- en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek. Vanaf dit jaar is Nike de producent van de voetbalshirts van Union Saint-Gilloise. Vorig seizoen werden de voetbalshirts nog door de club zelf geproduceerd.

Union Saint-Gilloise thuisshirt 2023-2024

Het Union Saint-Gilloise thuisshirt 2023-2024 is geel en wordt gekenmerkt door de donkerblauwe, horizontale lijnen. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook donkerblauw en hetzelfde geldt voor alle logo's op het voetbalshirt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst het clublogo en hoofdsponsor LOTTO versiert het midden van de voetbalshirts. In de nek op de achterzijde van de tenues prijkt de Belgische vlag. Het Union Saint-Gilloise thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en gele kousen met donkerblauwe accenten.

Union Saint-Gilloise uitshirt 2023-2024

Het Union Saint-Gilloise uitshirt is wit en wordt gekenmerkt door het brede, gele en blauwe vlak op het midden. In dit vlak is het logo van hoofdsponsor Lotto verwerkt en de zijkanten van het vlak bevatten een effect van chevrons. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals en de swoosh van Nike op de rechterborst is een combinatie van blauw en geel. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en gele details.

Union Saint-Gilloise 3e voetbalshirt 2023-2024

Union Sint Gilles draagt ook een 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa. Het voetbalshirt heeft een toepasselijke kleurencombinatie en is in stijl van de kleuren van de Europese vlag: blauw en wit. Qua template is het allemaal niet zo spannend het Union Sint Gillis 3e voetbalshirt heeft namelijk een standaard template. Dit voetbalshirt is blauw en bevat een ronde hals. De logo’s van Nike, de club en sponsor Hey Telecom zijn geel. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken. Het Union Sint Gillis 3e voetbalshirt kun je nergens bestellen. Deze worden na de Europese wedstrijden van de Belgische club geveild ten behoeve van het goede doel van de club: Union Inspires.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De nieuwe Nike Union Sint Gilles voetbalshirts 2023-2024 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor dit seizoen? Check het in deze fanshop! 

Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024
Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024
Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024
Union Saint-Gilloise voetbalshirts 2023-2024