10 september 2019

Unieke Ronaldo Racing bedrukking op Inter Milan 3e voetbalshirt

Vandaag hebben Nike en Inter Milan het 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. Dit tenue wordt door Inter Milan met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League dit seizoen. De club heeft rondom het alternatieve uitshirt van Internazionale ook een trainingscollectie gelanceerd. En dat niet alleen! Omdat het tenue onder andere een ode is aan voormalig sterspeler Ronaldo en aan de samenwerking met hoofdsponsor Pirelli, is er een uniek Ronaldo bedrukking voor het 3e shirt van Inter ontwikkeld. Benieuwd? Check!

Voordat we vertellen hoe de bedrukking eruitziet, geven we even wat achtergronden over het nieuwe voetbalshirt van Inter. Het tenue is onder andere geïnspireerd door het tenue van 1997-1998. Dit is één van de jaargangen waarin Ronaldo voor de Nerrazzuri speelde. Ronaldo Luís Nazário de Lima speelde van 1997 tot 2002 voor Inter en won met de club in zijn eerste seizoen direct de UEFA Cup. Het Champions League uitshirt van Inter bevat dit seizoen ook gele details. Dit betreft dezelfde tint geel als die van het logo van hoofdsponsor Pirelli. De bandenfabrikant is komend jaar 25 jaar hoofdsponsor van de club. Het Italiaanse bedrijf verzorgt bovendien de banden van de wagens in de Formule 1. Deze drie feiten zijn gemixt in een unieke Ronaldo bedrukking op de achterkant van het tenue. Deze bedrukking bestaat uit de naam en het rugnummer van de Braziliaan, die in zijn carrière ook voor PSV, Barcelona, AC Milan, Real Madrid en Corinthians speelde. De naam van Ronaldo op het tenue is geheel in stijl van het logo van Pirelli. De naam van de Braziliaan heeft namelijk hetzelfde lettertype als het font van Pirelli. De R van Ronaldo is net als de P van Pirelli uitgetrokken. In zijn periode bij Internazionale had Ronaldo nummer 9. Dit nummer staat ook op de achterkant van het speciale Ronaldo tenue en is uitgerust met een Formule 1 print. De gehele bedrukking van Ronaldo is geel. Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit unieke voetbalshirt met Ronaldo bedrukking.

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt met de Ronaldo Racing bedrukking kun je exclusief bestellen bij Subside Sports. Dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 104,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit voetbalshirt exclusief in deze SHOP!