20 juni 2018

UD Almería voetbalshirts 2018-2019

Vandaag zijn de nieuwe shirts van de Spaanse club UD Almería officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. UD Almería speelt op dit moment haar wedstrijden in de Segunda Division, maar ook in de Copa del Rey gaan we de nieuwe shirts van de Zuid Spaanse ploeg zien. Thuiswedstijden speelt UD Almería in het Estadio De Los Juegos Mediterráneos. Dit nieuwe stadion biedt plaats aan 22.000 supporters. Almería is nog een erg jonge club. De club werd namelijk opgericht in 2001. Toch speelde de club al enkele jaren in de Primera División. Namelijk van 2007 tot 2011 en ook in de jaren 2014 en 2015 speelde Almería op het hoogste niveau in Spanje. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van UD Almería voor het seizoen 2018-2019? Check de details hieronder!

UD Almería thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het ontwerp van het thuisshirt is het Amerikaanse merk Nike. Het nieuwe thuisshirt is gebaseerd op de clubkleuren van de Spaanse ploeg. Namelijk wit en rood. Deze kleuren komen terug in een verticale gestreept banen patroon. Het shirt is uitgerust met een klassieke V hals. Deze wordt omlijnd met een subtiele zwarte lijn. De schouders en mouwen van het nieuwe thuisshirt van UD Almería zijn compleet rood. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. De bekende swoosh is zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst is het clublogo van UD Almería te zien. Het nieuwe thuistenue van de Spaanse club wordt gecompleteerd door een rode broek en witte voetbalkousen.

UD Almería uit shirt en tenue 2018-2019

Ook voor het uittenue van UD Almería is Nike verantwoordelijk. Waar het uitshirt van afgelopen seizoen nog geel van kleur was, is het uitshirt voor het seizoen 2018-2019 zwart van kleur. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Spaanse club. De verticale banen over het shirt zijn grijs en zwart. Verder wordt het shirt versierd met witte details. Ook het uitshirt is uitgerust met een V hals welke wordt versierd met een witte omlijning. Ook het swoosh teken van Nike op de rechterkant van de borst is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst van het shirt prijkt het logo van UD Almería. In het seizoen 2018-2019 speelt UD Almería in een compleet zwart uittenue. Dit betekent dat ook de broek en de voetbalkousen zwart van kleur zijn.

UD Almería 3e wedstrijdshirt 2018-2019

In het seizoen 2018-2019 speelt UD Almería ook haar wedstrijden in een alternatief 3e wedstrijdshirt. Dit shirt ziet er erg vrolijk uit en is lichtgroen van kleur. Het 3e shirt van de Spaanse club heeft echter een ronde hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De swoosh is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van UD Almería. Dit logo is echter aangepast aan de kleur van het shirt. Het logo van de Spaanse club is namelijk ook groen. Bij alle drie de shirts staat kledingsponsor Ureis op de voorkant van het shirt. Kledingmerk Nike maakt ook bij al haar tenues gebruik van de zogeheten Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

UD Almería voetbalshirt kopen

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van UD Almería op dit moment nog niet te koop. Wanneer dit wel het geval is hebben wij weer nieuws en hoort u van ons. Bent u opzoek naar andere shirts van verschillende Spaanse clubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. In deze webwinkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse velden. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je UD Almería voetbalshirt in DEZE WEBWINKEL

Gerelateerd nieuws