UD Almeria voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub Almeria en kledingsponsor Castore hebben inmiddels ook de nieuwe Almería voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Unión Deportiva Almeria de La Liga en Copa Del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Almeria werd vorig jaar kampioen in de La Liga 2 en speelt dit seizoen dus op het hoogste niveau van Spanje. Vanaf dit seizoen is Castore Sportswear de kledingsponsor van de ''Rojiblancos''. Het Engelse sportmerk volgt Puma op als kledingsponsor. Beide partijen tekenden een contract voor meerdere seizoenen.

UD Almeria thuisshirt 2022-2023

Het Almeria thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Deze banen worden dit jaar geflankeerd door dunnere witte en rode lijnen. Verder bevat het thuisshirt een ronde rode hals. Het logo van Castore prijkt op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de Spaanse voetbalclub. Hoofdsponsor Khaled Juffali Co staat op het midden van het tenue. De binnenkant van de onderkant van het Almeria thuistenue bevat nog een detail. Hier prijkt namelijk het motto van Castore: ''Better Never Stops''. Dit detail staat op alle voetbalshirts van Castore. Het Engelse sportmerk is ook kledingsponsor van clubs als Wolverhampton Wanderers, Newcastle United, Rangers FC en Bayer Leverkusen. Het Almeria thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne witte lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van Castore en de Spaanse club. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant een dunne rode lijn. Op de kousen staan ook de initialen van de Spaanse club: UDA.

UD Almeria uitshirt 2022-2023

UD Almeria is gepromoveerd en terug op het hoogste niveau van Spanje. Dat mag iedere voetbalfan weten en de Spaanse club zal dan ook zeker opvallen. Het nieuwe uitshirt van de club is namelijk goud van kleur. Verder heeft het tricot zwarte details. Deze komen terug in de sierlijke biesjes aan de onderkant van de mouwen en in de omlijning van de ronde kraag. Ook het logo van Castore op de rechterborst is zwart van kleur. Het monochrome clubwapen van UD Almeria staat op de linkerborst van het shirt. Over de borst van het shirt loopt een subtiele all-over print terwijl de onderkant van het shirt is uitgerust met horizontale banen, welke steeds breder worden in een donkerdere kleur goud. Op de buik van het shirt komt ook hoofdsponsor JK terug. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een gouden voetbalbroek en gouden kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en sponsor terug te vinden. Naast dit tenue is ook een flitsend alternatief uittenue gelanceerd. Dit derde wedstrijdshirt is voornamelijk zwart met lichtblauwe details. Deze komen terug in een zigzag all-over print, maar ook in de biezen en de ronde kraag van het shirt. Het logo van Castore op de rechterborst is ook blauw van kleur, net als het monochrome clubwapen van UD Almeria. Ook de naam van de hoofdsponsor op de buik van het shirt is blauw van kleur. Een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen completeren het nieuwe alternatieve uitshirt Ook hierop komt het logo van UD Almeria en het logo van Castore terug.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe UD Almeria voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sadiq, Ramazani, Babic, Portillo, Robertone, Costa, Chumi, Pozo, Akieme en nog meer spelers. De UD Almeria voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

Almeria thuisshirt 2022-2023

Almeria thuisshirt 2022-2023