Top Oss voetbalshirts 2023-2024

Top Oss heeft in samenwerking met kledingsponsor Saller de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. In de nieuwe voetbalshirts van de Brabantse voetbalclub staat de band met de stad en de supporters centraal. Juist deze supporters zullen een steun zijn in de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie het aankomend seizoen, waar Top Oss vorig jaar op een teleurstellende zeventiende plek eindigde. Kunnen ze in deze tenues te weg naar boven terugvinden? Vanaf dit jaar is Saller de kledingsponsor van Top Oss. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Stanno.

Top Oss thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe Top Oss thuisshirt kent een karakteristiek rood/wit gestreept ontwerp. Er zijn witte accenten rond de kraag aangebracht als leuk detail. Er is daarnaast ruimte gemaakt voor sponsorlogo’s. De hoofdsponsor ‘Quisine Restaurants’ staat op het voetbalshirt. Rechtsboven op de voorkant staat het sponsorlogo van Decoss, en daarnaast het logo van kledingsponsor Saller. Het clublogo is op de linkerborst aangebracht. Het voetbalbroekje is volledig wit met een rode streep aan de zijkant en op het linkerbeen het logo van Saller. De voetbalsokken zijn volledig rood met een witte streep bovenaan en het witte logo van Saller in het midden.

Top Oss uitshirt 2023-2024

Het Top Oss uitshirt is nagenoeg hetzelfde als het thuisshirt met een paar opvallende verschillen. Het uitshirt is geel met een blauwe kraag. Daarnaast is onderaan het voetbalshirt een design aangebracht van iets dat op een os lijkt, een leuk detail van kledingsponsor Saller. Ook op het uitshirt is in het midden plaats voor sponsor Quisine Restaurants en staat Decoss rechts op de borst. Kledingsponsor Saller staat wederom in het midden met daarnaast het clublogo. Het voetbalbroekje is niet wit maar blauw met een gele streep aan de zijkant en het Saller logo op het linkerbeen. De voetbalsokken zijn eveneens blauw met een gele bovenkant en het gele logo van Saller in het midden.

Bestel je Top Oss voetbalshirt direct in deze fanshop!

Top Oss voetbalshirts 2023-2024
Top Oss voetbalshirts 2023-2024