3 september 2017

FC Oss voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van FC OSS zijn afgelopen zomer ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Erima en de Brabantse club. In deze nieuwe shirts speelt FC Oss de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. FC Oss eindige vorig seizoen op een vijftiende plaats en speelt daarom dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Nederland. Het Duitse sportmerk Erima is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden in 2015 een overeenkomst voor drie seizoenen. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die onder leiding staat van trainer Wels.

FC Oss thuisshirt 2017-2018

Het FC Oss thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het voetbalshirt. Een uitzondering hierop vormt een diagonaal vlak over de rechter schouder. Deze is wit. In dit vlak is het logo van de Duitse kledingsponsor verwerkt en op de mouwen komen de trademark tekens van het merk terug. Verder bevat het shirt rode mouwen met aan de onderkant een witte bies. Ook de v-hals van het tenue is een combinatie van rood en wit. Sponsor Martin Glas versiert het midden van het tenue en subsponsor MYCONNECT staat op de achterkant van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit of voetbalbroekje en rood/witte kousen.

FC Oss uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van FC Oss heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt wordt echter gekenmerkt door de blauwe en gele banen over het shirt. De mouwen van het shirt zijn geel met blauwe accenten in de mouwen. Ook de v-hals is een combinatie van blauw en geel. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met gele accenten. Op alle items staan zowel uitingen van de club als kledingsponsor Erima.

De FC OSS voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 kopen? Check ze exclusief in deze winkel!