15 januari 2017

Togo voetbalshirts 2017-2018

Het nieuwe voetbalshirt van Togo is gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Kappa en de nationale voetbalbond van het Afrikaanse land. In dit nieuwe shirt speelt het Togolees voetbalelftal de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017. Het land is ingedeeld in poule C met Marokko, DR Congo en Ivoorkust. Bovendien speelt het land in dit shirt de overige wedstrijden tijdens de periode 2017-2018. Macron is sinds november de kledingsponsor van het land en presenteerde vooralsnog alleen een nieuw thuisshirt van het land. Deze bespreken we kort hieronder.

Het nieuwe Togo shirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design en is geheel geel met een ronde hals. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Op het midden van de borst prijkt het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land: Fédération Togolaise de Football (FTF) en de rechter borst bevat een embleem van een sperwer. De bijnaam van het nationale elftal van Togo is namelijk ''Les Éperviers.'' Dit logo komt overigens ook weer terug op de broekjes. De voetbalbroekjes en de kousen van het nieuwe tenue zijn ook geheel geel. Check hieronder de foto's van de shirts van het nationale elftal van Togo. Hierin zullen vanaf nu sterren als Bossou en Ouro Akoriko schitteren.

Het nieuwe voetbalshirt van Togo is vooralsnog nergens te koop! Wil je het elftal aanmoedigen tijdens de Afrika Cup of een ander groot toernooi? Check dan goedkope t-shirts in deze officiële SHOP!

Togo -voetbalshirt -2017