Tigres UANL voetbalshirts 2020-2021

Tigres UANL en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Tigres UANL voetbalshirts 2021 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club de wedstrijden in de Mexicaanse Liga MX en beker. Daarnaast neemt Tigres UANL deze week deel aan het wereldkampioenschap voor clubteams. De Mexicanen wonnen vorig seizoen de CONCACAF Champions League en neemt als afgevaardigde van Noord-en Midden Amerika deel aan het wereldkampioenschap. Tigres UANL speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Universitario in San Nicolás de los Garza, een plaats in Monterrey.

Tigres UANL thuisshirt 2021

Het Tigres UANL thuisshirt 2021 is overwegend geel en wordt met name gekenmerkt door de opvallende blauwe band over de borst. Deze band is geïnspireerd door de vacht van een tijger. Ook de band aan de onderkant van de mouwen, de adidas strepen op de schouders en de v-hals zijn blauw. De linkerborst bevat de badge van de club en op de rechterborst prijkt de letter U. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van de club: La U de Nuevo León. Op het midden van de borst prijkt het logo van adidas en op het midden van het tenue staat sponsor Cemex. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Tigres UANL uitshirt 2021

Het Tigres UANL uitshirt 2021 is blauw en bevat een all-over graphic print van horizontale en diagonale lijnen. Alle sponsorlogo’s op het uittenue zijn geel en deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de drie adidas strepen op de schouders. De logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten. Ook deze adidas tenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gignac, Leonardo Fernández, López, Guzmán, Salcedo en andere spelers.

Tigres UANL voetbalshirt bestellen

De nieuwe Tigres voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Deze voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. Check ook goedkope t-shirts of hoodies in deze winkels. Directe levering! 

Bestel je voetbalshirt direct in deze winkel 

of deze SHOP! 

Tigres UANL thuisshirt 2021