10 februari 2021

Tigres UANL 3e voetbalshirt 2021

De Mexicaanse voetbalclub Tigres UANL schreef deze week historie door als eerste Mexicaanse voetbalclub ooit de finale voor het wereldkampioenschap voor clubteams te bereiken. Nu heeft de club, geheel in stijl van het bereiken van die mijlpaal, in samenwerking met adidas een nieuw 3e voetbalshirt gelanceerd. Of dit tenue ook gedragen wordt in de WK finale tegen Bayern München is nog even de vraag, zeker is dat Tigres UANL dit tenue draagt tijdens een aantal uitwedstrijden in de LIGA MX en Mexicaanse beker in 2021.

Het Tigres UANL 3e voetbalshirt 2021 is wit en bevat verschillende gouden details. Deze komen terug in de brede band over de de borst en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de adidas stripes op de schouders zijn goud. Verder is het Tigres UANL 3e shirt uitgerust met een V-hals met een subtiele gouden lijn en is dit ook de kleur van de logo's op het voetbalshirt. Het adidas performance logo op de rechterborst is goud en de badge van de club op de linkerborst is een combinatie van goud en wit. Boven het logo van de club staan zeven sterren, welke verwijzen naar de prijzenkast van de Mexicaanse voetbalclub. In de gouden band op het midden van het tenue prijkt een deel van de naam van de club: TIGRES. Zoals veel tenues van clubs uit Zuid-en Midden-Amerika bevat ook dit tenue veel logo's van sponsoren, zoals Cemex, The Home Depot, Monterrey Extra en Telcel. Het Tigres UANL 3e tenue 2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met gouden adidas strepen en gouden logo's van de club en adidas. De kousen van dit tenue zijn ook wit met gouden adidas strepen.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Tigres UANL voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gignac, Fernández, López, Quinones, Carioca, Salcedo. Pizarro en andere sterspelers en check ook de andere Tigres UANL voetbalshirts. 

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Tigres UANL? Check het dan in deze winkel  of deze SHOP! 

 

Tigres UANL 3e shirt 2021