Sydney FC voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe club van Siem de Jong, Sydney FC, heeft inmiddels ook de nieuwe tenues voor 2018-2020 bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt Sydney FC de wedstrijden in de Australische A-League en de beker gedurende de periode 2018-2020. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de club uit Australië. De club en het Duitse sportmerk lanceerde tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt voor de club, waar ook Jordy Buijs en Jop van der Linden onder contract staan.

Sydney FC thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Sydney FC thuisshirt voor 2018-2019 is geheel licht blauw met navy blauwe details. Deze komen terug in de brede v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook heeft het shirt een gradient design van kleine stippen in het navy blauw over de mouwen. De rechter borst van het tenue bevat het logo van de competitie en de andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Leichhardt Oval. Boven het embleem prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Oceanische Champions League in 2005. Op het midden van de borst en de mouwen staat het logo van PUMA in het navy blauw. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2015 de voetbalshirts van de club, waar ook Andrea Pirlo furore heeft gemaakt. THE STAR is sinds 2017 hoofdsponsor van de club en versiert het midden van het tenue. Verder bevat het tenue nog verschillende subponsponsoren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en kousen met licht blauwe accenten.

Sydney FC uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Sydney FC heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het uitshirt is wit met een licht blauwe v-hals en licht blauwe mouwen met een witte bies. De logo's van de club, The STAR en Puma staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het 3e tenue van Sydney heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is navy blauw met een licht blauwe v-hals, een licht blauwe bies en een licht blauwe taping over de mouwen. Ook deze band heeft weer een gradient design. Ook op dit shirt staan alle emblemen op dezelfde plek. Ook deze tenues worden compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje of donker blauw broekje met witte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van de Australische club. Alle voetbalshirts van Puma zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer!

Sydney FC shirt bestellen

Deze tenues kan je vooralsnog nergens in Europa bestellen. Mocht dat wel het geval zijn, dan hebben we weer nieuws! Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2018-2019?

Check dan deze online SHOP!

 Directe levering!