19 december 2017

Sydney FC voetbalshirts 2018-2019

De Australische voetbalclub Sydney FC heeft ook nieuwe voetbalshirts. Deze zijn afgelopen week officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Sydney FC haar wedstrijden in de Australische A League en de Aziatische Champions League gedurende 2018 en een deel van 2019. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club waar oud NAC speler Graham Arnold de scepter zwaait en waar spelers als Bosschaart, Del Piero en Emerton in het verleden gespeeld hebben.

Sydney FC thuisshirt 2018-2019

Het thuisshirt van Sydney FC heeft een opvallend design. Waar het shirt voorheen altijd licht blauw was, is het shirt dit jaar een combinatie van wit en licht blauw. De bovenkant van het tenue is wit en dit loopt naar de onderkant over in het licht blauw. Het effect van de overgang wordt bewerkstelligd door een gradient design van dunne puntjes. De licht blauwe accenten komen ook weer terug in de klassieke rechte hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten ook een licht blauwe strip. Op de borst prijken de logo's van de club, Puma en sponsor AETOS. Het logo van Puma bevindt zich ook op de mouwen. Het thuistenue van ''The Sky Blues'' wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje met aan de zijkanten een witte strip. De kousen zijn ook licht blauw met navy blauwe accenten.

Sydney FC uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Sydney FC is overwegend navu blauw en heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent dat het shirt ook een rechte hals in het licht blauw bevat en deze kleur ook weer terug komt in de bies en in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Bovendien bevat het shirt over het midden een verticale lijn in een lichtere tint blauw. De logo's van Puma, de club en AETOS staan op dezelfde kleur als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Het keeperstenue van de Australische club is geheel paars. Check hieronder nog een foto van het nieuwe tenue. Deze tenues kan je vooralsnog nergens in Europa bestellen. Mocht dat wel het geval zijn, dan hebben we weer nieuws! Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2018-2019?

Check dan deze online SHOP! Directe levering!