Suriname voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Suriname en kledingsponsor Klupp Sportswear hebben na lange tijd weer nieuwe Suriname voetbalshirts gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van bondscoach Dean Gorré de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In poule B strijdt Suriname tegen Canada, Bermuda, Aruba en de Kaaimaneilanden om een plek in de finaleronde. De drie winnaars van de finaleronde plaatsen zich vervolgens voor het WK volgend jaar.

Suriname thuisshirt 2021-2022

Sinds 2015 is het in Barendrecht gevestigde sportmerk Klupp Sportswear de kledingsponsor van het Surinaamse voetbalelftal en ook dit jaar is het merk verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Suriname thuisshirt en uitshirt. Beide nieuwe tenues hebben hetzelfde template. Het Suriname thuisshirt 2021-2022 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het voetbalshirt. Deze banen zijn geheel in stijl van de andere kleuren van de Surinaamse vlag. De banen bevatten een fading design en lopen van het rood over in het groen. Aan de onderkant van het tenue zijn de banen ook langer dan aan de bovenkant van de voetbalshirts. Verder bevat het Suriname thuisshirt 2021-2022 een brede groene V-hals. De rechterborst bevat het logo van Klupp in het groen en de andere borst bevat de badge van de Surinaamse Voetbalbond, de SVB. Op het midden van de borst prijkt een gouden ster, afkomstig uit de vlag van het land. Het thuistenue van ''Natio'' wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en de kousen van het thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een groene band met daarin een gele ster.

Suriname uitshirt 2021-2022

Het Suriname uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is overwegend rood en bevat overwegend groene verticale banen. Deze banen lopen naar de linker zijkant van het voetbalshirt over in het wit en zijn ook weer langer aan de onderkant. Ook dit tenue bevat een brede, groene V-hals en de logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Suriname uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje en ook de kousen zijn overwegend rood. De bovenkant van de Suriname sokken is voorzien van een groene band met daarin weer een gele ster. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Suriname voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dankerlui, Donk, Pinas, Leeuwin, Leerdam, Hasselbaink, Alberg, Chery, Biseswar en andere sterspelers.

Suriname voetbalshirt bestellen

De nieuwe Suriname voetbalshirts 2021-2022 van Klupp Sportswear kun je vanaf nu exclusief bestellen in de officiële webshop van Klupp Sportswear. De prijs van de voetbalshirts zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen  € 69,-. De broekjes zijn € 29,95 en de kousen zijn € 17,50. Bij Klupp Sportswear kun je natuurlijk ook de nieuwste teamkleding bestellen!

Bestel de Suriname voetbalshirts exclusief in de Klupp Sportswear SHOP! 

Suriname voetbalshirts 2021-2022

Suriname thuisshirt 2021-2022

Suriname uitshirt 2021-2022