Stade Brestois voetbalshirts 2020-2021

Stade Brest en adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Stade Brest voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt Stade Brestois de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden dit seizoen. Afgelopen seizoen eindigde de club van trainer Olivier Dall'Oglio op een veertiende plek in de Franse competitie en dus speelt de club ook dit jaar weer op het hoogste niveau. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van ‘’ Les Ty' Zefs.’’ Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Nike.

Stade Brest thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Stade Brestois thuisshirt 2020-2021 is een ode aan het tenue van 1950, het jaar waarin de club werd opgericht. Het voetbalshirt is dan ook geheel rood en bevat verder alle kenmerken van het Condivo 20 template van de kledingsponsor. Dit betekent dat het tenue een brede v-hals heeft en ook de band aan de onderkant van de mouwen breed is. Deze hebben dezelfde kleur als het tenue. De drie adidas strepen staan in het wit op de schouders en zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo en op het midden van de borst prijkt het logo van Stade Brest. Hoofdsponsor QueGuiner Materiaux prijkt op het midden van het tenue en verder staan er verdeeld over het gehele tenue nog andere sponsoren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn rood met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Stade Brest uitshirt 2020-2021

Het Stade Brestois uitshirt 2020-2021 is dit jaar donkerblauw en bevat een melange-achtige print. Verder is het uittenue uitgerust met gouden accenten. Alle sponsorlogo’s op het tenue zijn goud, alsook de logo’s van de club en adidas, welke op het midden van de borst staan. Als hoofdsponsor op het midden van het tenue staat YAOURT MALO. Het uitshirt van Stade Brestois bevat een ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn goud. Het Stade Brest uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gouden adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Stade Brest voetbalshirts uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Stade Brestois tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Charbonnier, Diallo, Honorat, Faivre, Pierre-Gabriel en nog meer spelers.

Stade Brestois voetbalshirt bestellen

De nieuwe Stade Brest tenues zijn vooralsnog alleen te koop in de webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van de ploegen uit de Ligue 1? Check dan de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WEBSHOP



Stade Brestois thuisshirt 2020-2021