St Louis City SC uitshirt 2024-2025 bevat vingerafdruk print

St. Louis City en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe ‘’The Confluence Kit’’ officieel gepresenteerd. Dit betreft het tenue waarin de Amerikaanse club de Major League Soccer uitwedstrijden speelt in 2024 en 2025. Ook dit tenue wordt weer twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2024 draagt St. Louis City SC hetzelfde voetbalshirt als vorig seizoen, namelijk het St. Louis City thuisshirt 2023-2024.

The Confluence Kit is een eerbetoon aan de supporters en is bovendien geïnspireerd door de kruising van de rivieren Mississippi en de Missouri. Het voetbalshirt staat daarmee ook symbool voor de energie en eenheid die door de stad stroomt! Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een patroon van golven. Zoals iedere fan van de club, is het patroon op ieder voetbalshirt anders. Het patroon is geïnspireerd door een vingerafdruk, verwijzend naar de diversiteit van de fans. Iedereen in St. Louis heeft andere passies of een andere cultuur. Het uitshirt bevat verder roze accenten (door adidas ‘’’Tonal Red’’ genoemd). Deze kleur komt terug in alle details en logo’s op het St. Louis City uitshirt. De ronde hals bevat een roze band en ook de adidas strepen op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het St. Louis City SC uitshirt zijn roze. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor Purina versiert het midden van het tenue, de linkermouw bevat het logo van AppleTV en de rechtermouw het logo van BJC Healthcare. Op de linkermouw prijkt de MLS badge, welke dezelfde kleuren heeft als het tenue: roze/wit. Ook dit Major League Soccer tenue bevat weer verschillende details. De linker onderkant is uitgerust met een label van de vlag van St. Louis in het roze. De binnenkant van de hals is voorzien van een label van een wereldbol met de tekst: ‘’Our City, our future, our responsibility’’. Het St. Louis City SC uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijde roze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

Het St. Louis City SC uitshirt 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere MLS voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande fanshops!

St Louis City SC uitshirt 2024-2025 bevat vingerafdruk print
St Louis City SC uitshirt 2024-2025 bevat vingerafdruk print
St Louis City SC uitshirt 2024-2025 bevat vingerafdruk print
St Louis City SC uitshirt 2024-2025 bevat vingerafdruk print