2 juli 2018

Sporting Braga voetbalshirts 2018-2019

Sporting Braga heeft in samenwerking met kledingsponsor Lacatoni de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt de Portugese subtopper haar wedstrijden in de Portugese LIGA NOS en de Portugese beker. Vorig seizoen eindigde Sporting Braga op een 4e plaats in de Portugese competitie. Dit betekent dat de nieuwe voetbalshirts aankomend seizoen ook te bewonderen zijn in de Europa League. De thuiswedstrijden speelt Braga in het Estádio Municipal. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 30.000 supporters. Ben je nieuwsgierig de nieuwe shirts van Sporting Braga voor het seizoen 2018-2019? Check de details hieronder!

Sporting Braga thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Sporting Braga heeft dezelfde kleuren als de afgelopen jaren. Het shirt is namelijk wit met rood. De body van het nieuwe thuisshirt is rood. De kraag van het nieuwe shirt geeft een retro idee aan het shirt en is zelfs uitgerust met knoop. De kraag is wit van kleur. Over de schouders loopt een subtiele witte lijn die de mouwen en de kraag met elkaar verbind. De mouwen van het shirt zijn wit van kleur. Op de linkermouw is echter wel een zogeheten ‘’Sleeve’’ sponsor aanwezig. Ook aan de zijkanten van het shirt komt de witte kleur terug. Daar loopt namelijk een verticale witte baan. Op de rechterkant van de borst is het logo van Lacatoni te vinden. Vanaf 2015 is Lacatoni de kledingsponsor van de Portugese club. Op de linkerkant van de borst is het logo van Sporting Braga te vinden. In dit logo komen dezelfde kleuren terug als in het thuisshirt van de Portugese club. Op de voorkant van het shirt is ook de shirtsponsor terug te vinden. ForumBraga.com staat hier namelijk met witte letters geschreven. Het nieuwe thuistenue van Sporting Braga wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en rode kousen.

Sporting Braga uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Sporting Braga was vorig seizoen nog wit met rood. Dit seizoen is er gekozen voor een compleet ander uitshirt. Dit is zonder de clubkleuren van de Portugese club. Het nieuwe uitshirt is wel gebaseerd op hetzelfde template van kledingsponsor Lacatoni als het thuisshirt. De basiskleur van het nieuwe uitshirt van Sporting Braga is geel. Echter wordt het shirt versierd met donkerblauwe details. Eén van deze details is de binnenkant van de kraag deze is donkerblauw. Ook de subtiele lijn op de schouders van het shirt is donkerblauw. De mouwen zijn echter weer geel. De biezen van de mouwen zijn blauw. Ook de strip aan de zijkant van het nieuwe uitshirt is blauw. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Lacatoni terwijl op de linkerkant van de borst het logo van Sporting Braga te vinden is. Het mooie van dit logo is dat hij compleet is aangepast aan de kleuren van het uitshirt voor het seizoen 2018-2019. Het logo is namelijk geel en donker blauw. Ook de naam van de sponsor ForumBraga.com staat op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van Sporting Braga wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en gele kousen.

Sporting Braga voetbalshirt bestellen

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Sporting Braga op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Portugese voetbalclub. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van vele Europese topclubs? Bekijk dan het overzicht met beschikbare shirts in DEZE WEBSHOP. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd