22 juni 2017

Sporting Braga voetbalshirts 2017-2018

Sporting Braga en LACATONI hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Sporting Braga de wedstrijden in de Portugese LIGA NOOS en de Portugese beker gedurende 2017-2018. Sporting Braga eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats, waardoor het komend seizoen ook zal aantreden in de Europa League. De club en Lacatoni lanceerden vandaag zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Check hieronder de details.

Sporting Braga thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sporting Braga voetbalshirt heeft het iconische design. Dit betekent dat de body van het shirt overwegend rood is en de mouwen wit. De body van het shirt is dit seizoen uitgerust met dunne diagonale strepen. De mouwen worden afgesloten door een rode bies en verder is het voetbalshirt van Braga uitgerust met een klassieke rood/witte polo kraag. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Lacatoini en de andere borst is uitgerust met het logo van de Portugese club. Lacatoni is overigens een Portugees sportmerk, dat sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van Braga verzorgt. Het nieuwe Sporting Braga tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode strip. De kousen zijn overwegend rood met een witte band aan de bovenkant.

Sporting Braga uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Sporting Braga uitshirt is dit seizoen contrasterend aan het thuisshirt. Dit betekent dat het shirt overwegend wit is met rode details. De rode accenten komen terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke polo kraag. De logo's van Lacatoni en Braga staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en rode kousen met contrasterende details.

Sporting Braga 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Sporting Braga voor 2017-2018 springt het meest in het oog. Dit shirt heeft als basiskleur donker grijs en bevat fel rode accenten. De fel rode accenten zijn te vinden in de polo kraag, de strip over de mouwen en de bies. Verder bevat het shirt over de voorkant een print van flitsende, rode, paarse en roze verticale strepen. Ook de logo's van Lacatoni en de club op de borst zijn fel rood. Het broekje en de kousen van het tenue zijn ook donker grijs met fel rode accenten.

De nieuwe Sporting Braga voetbalshirts kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Portugese club. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze SHOP!