1 juni 2011

Sparta Rotterdam voetbalshirts 2011/2012

De shirts waren al even bekend. Wij werden er pas vandaag op geattendeerd door een oplettende Facebook liker! Waarvoor dank! De nieuwe voetbalshirts van Sparta Rotterdam voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel door de club bekend gemaakt. Het Sparta thuisshirt wordt gekenmerkt door de verticale rood-witte banen, die over het shirt lopen. Opvallend aan het shirt is dat het, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen zwarte accenten bevat. Het voetbalshirt heeft verder een ronde kraag, welke overwegend rood is en een witte onderkant heeft. Op de linkerborst van het thuisshirt staat een badge van het logo van Sparta Rotterdam en op de andere borst staat het logo van teamkledingsponsor Castle Sportswear.

Vanaf het seizoen 2011/2012 is Euro Products hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. Het logo van de hoofdsponsor staat in het blauw op het midden van het shirt. Voorgaande jaren was dit Graydon.

Het uitshirt van Sparta Rotterdam voor het seizoen 2011/2012 is geheel paars en heeft een witte V-hals. Verder wordt het uitshirt gekenmerkt dor de witte lijnen, die aan de zijkant en over de mouwen van shirt lopen. Ook op de linkerborst van dit shirt staat het logo van Sparta en op de andere borst het logo van Castle Sportswear. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Euro Products in het wit. In beide shirts zal Sparta volgend seizoen proberen een ticket naar de Eredivisie te bewerk stelligen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sparta voetbalshirts.