11 juli 2018

SM Caen voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Franse club Caen zijn officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. Het gaat om het uit- en thuisshirt dat gedragen gaat worden gedurende het seizoen 2018-2019. In dit seizoen neemt Caen deel aan Ligue1, Coupe de la Ligue en de Coupe de France. Nog nooit won Caen een prijs en wie weet gaat het dit jaar in deze nieuwe shirts wel lukken. Thuiswedstrijden speelt Caen in het Stade Michel d’Ornano. In dit stadion is plaats voor ongeveer 21.000 supporters. Aankomend seizoen wordt het vijfde jaar op rij dat de club in de Ligue 1 speelt. Dit is de op één na langste reeks ooit van SM Caen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van SM Caen? Check de details hieronder!

SM Caen thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Franse club is gebaseerd op de clubkleuren rood en donkerblauw. Het nieuwe shirt voor het seizoen 2018-2019 heeft in het midden brede rode banen en dunne blauwe banen. Hoe verder je van het midden afwijkt, hoe dikker de blauwe banen worden en hoe smaller de rode banen op het shirt zijn. Dit doet erg denken aan het thuisshirt van de Spaanse topclub FC Barcelona afgelopen seizoen. Het nieuwe thuisshirt van Caen is uitgerust met een V hals. Deze is blauw van kleur. Dit geldt ook voor de mouwen van het shirt. Aan de binnenkant van de kraag staat geschreven Normands & Conquérents. Dit betekent Normandië en veroveraars. Op de achterkant van het shirt is een print te zien van een Viking. Een Viking hoort echt bij de Normandische club. Veel Op de rechterkant van de borst staat het logo van Umbro. De dubbele diamant is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Caen. Ook hierin komt de Viking terug. Veel uitingen van sponsoren komen terug op het nieuwe thuisshirt van Caen. Rechtsboven staat Künkel en op de mouwen is de sponsor Alticap te zien. De hoofdsponsor van de Franse club is Campagne de France. Deze staat in witte letters op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van SM Caen wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en rode kousen. Hierop zijn de logo’s van Umbro en de Franse voetbalclub ook terug te vinden.

SM Caen uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Franse club Caen heeft een stijlvol wit design gekregen. Op het shirt is een print aanwezig van een diamant vorm in verschillende tinten wit. In deze diamant is een afbeelding van een Viking te zien. Eén van de mooiste details van het uitshirt van de Franse club is de kraag. Het shirt is namelijk uitgerust met een klassieke V hals. Deze heeft echter een zeer stijlvolle rode rand. Deze rode rand is omlijnd door een dunne blauwe lijn. Dit zijn de clubkleuren van de Franse club. Net als bij het thuisshirt van Caen, zijn er bij het uitshirt ook veel sponsoren aanwezig. Künkel en Alticap zijn op zowel het thuis- als uitshirt hetzelfde. Echter staat op het uitshirt op de linkerbovenkant de sponsor thalazur en is de hoofdsponsor van het uitshirt ook anders. Intersport prijkt namelijk op het midden van het uitshirt. De logo’s van Umbro en Caen staan wel op dezelfde plek als bij het thuisshirt van de Franse club. Het nieuwe uittenue van SM Caen is compleet wit. Dit betekent dat ook de voetbalbroek en de kousen van het tenue wit zijn. Opvallend is dat op de broek van het uittenue ook het logo van de sponsor Mac Donalds staat.

De voetbalshirts van SM Caen zijn op dit moment nog niet te koop. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Franse topploegen? Check DEZE WEBSHOP