De Franse voetbalclub SM Caen en kledingsponsor Umbro hebben het uitshirt van SM Caen officieel bekend gemaakt. SM Caen is een Franse voetbalclub die in de Lique 1 speelt. SM staat voor Stade Malherbe, naar de dichter Francois de Malherbe. In het seizoen 2015-2016 eindigde Caen op een zevende plaats in de Lique 1. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe uitshirt van de club voor 2016-2017.

SM Caen uit shirt en tenue 2016-2017

De Franse club SM Caen heeft een 3-jarig contract getekend met kledingsponsor Umbro. Ook heeft SM Caen voor het eerst het nieuwe logo op het voetbalshirt. De nieuwe Caen badge is gebaseerd op de Vikingen die de regio Normanidië in de afgelopen eeuwen bewoonden. De Viking op het embleem van Caen heeft een karakteristieke kop en gehoornde helm. De vinking is afgebeeld op het schild van Stade Malherbe Caen. Het nieuwe logo van Caen is op het uitshirt 2016-2017 op de linkerborst geplaatst. Het SM Caen uitshirt 2016-2017 is verder overwegend zwart met lichtere en donkere diagonale banen. Het zwarte uitshirt heeft een ronde kraag en een hals met knoopjes. Naast het nieuwe logo is het Caen shirt voorzien van de sponsors; Kunkel, Petit Forestier, Alticap en hoofdsponsor maisons France comfort. Het nieuwe SM Caen uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Umbro staan. De kousen zijn ook geheel zwart. Het Caen uitshirt 2016-2017 zal gedragen worden in de uitwedstrijden van de Lique 1 en de bekerwedstrijden. Enkele sterspelers van SM Caen zijn Andy Delort, Ronny Rodelin en Dennis Appiah.

SM Caen voetbalshirt kopen

Het nieuwe SM Caen voetbalshirt kan je nu alleen nog in de clubshop van de Franse club kopen. Het shirt heeft daar een prijs van € 79,95. Andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je bij Subside Sports!

Sm -caen -tenue -uit -2016-2017

Sm -caen -logo