4 oktober 2021

Slavia Praag voetbalshirts 2021-2022

Slavia Praag en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwste Slavia Praag voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit de Tsjechische hoofdstad de wedstrijden in de Tsjechische competitie, de beker en de Conference League in 2021-2022. Slavia Praag werd afgelopen seizoen kampioen van Tsjechië, maar werd in de voorronde van de Champions League al vroegtijdig uitgeschakeld. In de Conference League neemt de club van trainer Jindřich Trpišovský het op tegen Feyenoord, Union Berlin en Maccabi Haifa. Puma is sinds maart 2019 kledingsponsor van Slavia Praag en is ook dit seizoen de producent van de nieuwe tenues.

Slavia Praag thuisshirt 2021-2022

Het Slavia Praag thuisshirt 2021-2022 heeft het bekende half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is wit. De mouwen zijn contrasterend daaraan. De rechtermouw is namelijk wit en de andere mouw is rood. Daarnaast zijn de Slavia Praag voetbalshirts uitgerust met lichtblauwe details. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de diagonale band op de schouders. Het thuisshirt bevat bovendien een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het lichtblauw en de linkerborst bevat de grote ster uit het clublogo. De twee gouden sterren hierboven verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Op het midden van de Slavia Praag tenues staat het logo van ETORO. Het sociale beleggingsplatform prijkt ook als sponsor op de Vitesse voetbalshirts. In de nek op de achterzijde staat de naam van de club. Het lettertype hiervan is geïnspireerd door de straatborden in Praag. Het Slavia Praag thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Slavia Praag uitshirt 2021-2022

Het Slavia Praag uitshirt 2021-2022 heeft ook een half-om-half design. Dit tenue is lichtblauw, waarbij, de rechterzijde van het tenue net een iets donkerdere tint lichtblauw is. Verder heeft het Slavia Praag uitshirt hetzelfde template als het thuistenue. Dit tenue bevat rode details, welke te vinden zijn in de formstripes van Puma op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en details zijn hetzelfde als op het thuistenue en staan ook op dezelfde plek. Het broekje van het uittenue is lichtblauw en de kousen zijn wit met rode details. Zoals alle Puma tenues zijn de Slavia Praag voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Puma Slavia Praag voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Stanciu, Kúdela, Ousou, Traoré, Holes, Bah en nog meer spelers.

Slavia Praag voetbalshirts bestellen

De nieuwe Puma Slavia Praag voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het tenue € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check ook goedkope Slavia Praag t-shirts in de onderstaande winkels!

Bestel je Slavia Praag tenue direct in deze SHOP

of de officiële PUMA SHOP! 

of check goedkope Slavia Praag t-shirts in deze webshop!

Slavia Praag thuisshirt 2021-2022

Slavia Praag voetbalshirts 2021-2022