Simpel.nl is goed bezig! Waarom? Vitesse is er namelijk in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Simpel.nl, het bedrijf dat tevens eredivisionist FC Utrecht sponsort, heeft zich verbonden aan de Gelderse club. Aanstaande zondag, als de Gelderse derby tegen NEC op het programma staat, prijkt de nieuwe shirtsponsor voor het eerst op het wedstrijdshirt. Vitesse brak vorig seizoen met shirtsponsor Zuka. De Arnhemse club speelt sindsdien met Spieren voor Spieren als sponsor op het shirt.

Het thuisshirt van Vitesse krijgt dus vanaf aanstaand weekend een betalende shirtsponsor. Check hieronder nog even de foto's van de Vitesse voetbalshirts 2011-2012. Het thuisshirt van Vitesse wordt overigens gekenmerkt door de brede verticale gele en zwarte banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat drie gele banen en vier zwarte verticale banen. Deze worden, ter hoogte van het midden, onderbroken door een geel vlak, waarin de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse komt te staan. Deze is echter nog niet bekend. Het shirt bevat verder een zwarte V-hals en ter hoogte van de oksels een zwarte baan, welke over de schouders onder de oksel doorloopt. De mouwen zijn geel en bevatten twee verticale lijnen. De onderkant van de mouwen zijn ook zwart.

Op de linkerborst staat het logo Vitesse en op de andere borst het logo van teamkledingsponsor Klupp. Ook de onderkant van het Vitesse thuisshirt bevat een trademark badge van Klupp. In de achterkant van de kraag is de naam van de club geborduurd: VITESSE ARNHEM. Zowel het Vitesse uitshirt als thuisshirt met de nieuwe shirtsponsor SIMPEL.nl kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. 


Koop het hier!

 

 

Thanks to VI.nl

 

Vitesse thuisshirt 2011/2012

 

 

Vitesse uitshirt 2011/2012