23 juni 2011

Simpel nieuwe hoofdsponsor FC Utrecht

FC Utrecht heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het telecombedrijf Simpel staat het komende seizoen op de shirts van de spelers. Simpel is de snelst groeiende telecomorganisatie van Nederland. FC Utrecht en Simpel zijn een overeenkomst voor een seizoen overeengekomen met een optie voor nog een seizoen. Donderdagmiddag zijn hiervoor de contracten ondertekend door Jasper de Rooij van Simpel en namens FC Utrecht door algemeen directeur Jan Willem van Dop en commercieel directeur Henry Vermeulen.

De vrijgekomen plek als hoofdsponsor na de tijdelijke overeenkomst met Bank of Scotland wordt per direct ingenomen door Simpel. FC Utrecht kijkt met een positief gevoel terug op de tijdelijke samenwerking met de Schotse bank. Met de komst van de telecomaanbieder Simpel is FC Utrecht verzekerd van de steun van een sterk telecom-bedrijf. Als hoofdsponsor van FC Utrecht staat de naam Simpel op de kleding van alle FC Utrecht-spelers.

 

 

 

Met de bekendmaking van de nieuwe hoofdsponsor lijkt ook het FC Utrecht thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 uitgelekt te zijn. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door twee diagonale vlakken. Het ene vlak is rood en het andere vlak is wit De vlakken worden gescheiden door een diagonale lijn, welke van de rechterschouder naar de linker onderkant van het shirt loopt. In het witte vlak staat op de linkerborst het logo van FC Utrecht en op de andere borst het logo van Kappa. Het shirt heeft verder een ronde rode kraag en bevat over het witte vlak dunne rode lijntjes over de mouwen, borst en schouders. Hoe de nieuwe hoofdsponsor op het thuisshirt komt te staan is nog niet geheel duidelijk. Op bovenstaande foto is te zien dat deze op het midden van de borst en schuin in het rode vlak staat. Zondag vindt tijdens de Open Dag van FC Utrecht de officiële presentatie van het FC Utrecht thuisshirt en uitshirt plaats. Dan zullen wij weer nieuws hebben. Het uitshirt bevat in ieder geval een roze vlak.


De voetbalshirts van FC Utrecht kan je bovendien medio juli kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!