Hommeles in de Achterhoek! Directeur Sanderink van Centric liet gisteren weten dat hij zich niet vinden in het huidige beleid van De Graafschap. De directeur van Centric verklaarde dat hij nergens bij betrokken wordt en dat er bij de Superboeren niets van de grond komt'. Volgens Sanderink komt de Eredivisionist bovendien afspraken en verplichtingen niet na. "Ik ben verbijsterd en gefrustreerd, want De Graafschap is een club uit mijn hart gegrepen. Daarom ben ik ook teruggekeerd. We hebben deze zomer duidelijk afgesproken dat de organisatie zou professionaliseren, maar er komt geen moer van terecht."

 

 

"Niets is van de grond gekomen", citeert Omroep Gelderland de bestuurder. "Ook over het nieuwe stadion ben ik door de oud-voorzitter verkeerd voorgelicht. Er zou snel geld komen voor nieuwe spelers, maar ineens was dat geld er toch niet. Het lijkt ook wel of ze niet willen samenwerken met mij, want ik word nergens bij betrokken." Sanderink kan niet goed met Looyen overweg. "Hij heeft niet de juiste uitstraling voor deze club. Hij luistert niet en weet alles beter. Maar ik zit er niet om met modder te gooien dus daar laat ik het maar bij."

 

 

"Met de komst van Tyron Loran was ik het bijvoorbeeld niet eens", vervolgt Sanderink. "Dat is geen toegevoegde waarde. Nee, ik wist ook nergens van. Net zoals ik afgelopen zomer al wat heb gezegd over Youssef Hersi. De Graafschap had toen vooral een opbouwende middenvelder nodig." Sanderink, sinds afgelopen zomer voor de derde keer hoofd- en shirtsponsor van de Doetinchemmers, betaalt De Graafschap dit seizoen naar verluidt ongeveer een half miljoen euro.

 

 

"We communiceren niet via de media. Maar ik vind dit wel jammer. We hadden zondag net een goed gesprek gehad met elkaar", aldus Bloemers tegen Omroep Gelderland. "Sanderink heeft een goede naam opgebouwd, die man moet je niet zomaar negeren. Ook niet omdat hij kritiek levert. Wij zullen zelf ook niet zomaar de handdoek geven. Ik heb hem over dit verhaal trouwens zojuist nog gesproken. En we gaan binnenkort weer om tafel", vervolgt Bloemers.

 

Bron: voetbalzone.nl