31 januari 2017

Shandong Luneng voetbalshirts 2017-2018

Weer een voetbalshirt van een Chinese club! Dit keer zijn het de voetbalshirt van de club waar Graziano Pelle speelt. Shandong Luneng heeft namelijk afgelopen weekend met Nike de nieuwe voetbalshirts en tenues voor 2017 gelanceerd. In deze nieuwe shirt speelt Shandong Luneng de Chinese Super League wedstrijden in het Jinan Olympic Sports Center Stadium gedurende 2017 en 2018. Bij de Chinese club spelen ook sterren als Tardelli en Cissé. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe shirt!

Het shirt van Shandong Luneng is geheel oranje. De body van het shirt is helder oranje, terwijl de mouwen een wat donkerdere oranje tint hebben. Verder is het nieuwe trikot van de club uit Shandong uitgerust met een v-hals. Deze v-hals bevat aan de achterkant een witte strip, waarboven een deel van de naam van de club staat: SHANDONG. De rechter borst bevat een witte swoosh van Nike en op de linker borst prijkt het logo van de club. Boven het logo van Shandong Luneng staan vier sterren, welke verwijzen naar het winnen van de competitie in 1999, 2006, 2008 en 2010. De zijkanten van het shirt van de Chinezen zijn uitgerust met een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen met witte accenten. 

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Shandong Luneng uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Helaas kan dit shirt nog nergens gekocht worden. Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!Shandong -luneng -voetbalshirts -2017