8 maart 2016

Shandong Luneng Taishan thuisshirt 2016-2017

De Chinese club Shangdong Luneng Taishan heeft het nieuwe thuisshirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club de Chinese Super League thuiswedstrijden in het Shangdong Stadion gedurende dit seizoen. Nike is van alle teams in de Chinese Super League de kledingsponsor, zo ook van Shangdong Luneng. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe voetbalshirt van Shandong Luneng Taishan.

Het voetbalshirt van Shandong Luneng Taishan is overwegend oranje en bevat verder witte accenten. Deze komen terug in de brede band over de borst en in een baan over de zijkanten van het voetbalshirt. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen wit, evenals een band aan de achterkant van de crew neck. Hiermee is het design van het voetbalshirt gebaseerd op het nieuwste template van Nike. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo prijken vier sterren, welke verwijzen naar de vier Super League kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van Nike. Het nieuwe Shandong Luneng tenue wordt gecompleteerd door een oranje short en oranje kousen met witte details. Check hieronder de foto's van het voetbalshirt van de club waar onder andere Henk Ten Cate trainer is geweest!

Het voetbalshirt van Shandong Luneng voor 2016-2017 kan je voorlopig nog niet in Europa kopen. Vanaf medio april 2016 koop je deze voetbalshirts in deĀ online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Chinese clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!


Shandong -luneng -thuisshirt -2016-2017