SD Huesca voetbalshirts 2020-2021

La Liga club SD Huesca en kledingsponsor Kelme hebben inmiddels ook de nieuwe Huesca voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de promovendus de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2020-2021. De club van trainer Michel werd afgelopen seizoen kampioen in La Liga B/ Segunda Division en speelt dit seizoen op het hoogste niveau van Spanje.

SD Huesca thuisshirt 2020-2021

Het Sociedad Deportiva Huesca thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar weer het iconische design. Het voetbalshirt is blauw en wordt gekenmerkt door het roze kruis over de voorkant van het tenue. Dit kruis is uitgerust met een design van dunne, verticale strepen. Hierin is het logo van de sponsor verwerkt: Huesca La Magia. De rechterborst en de mouwen van het tenue zijn voorzien van het logo van het Spaanse sportmerk Kelme en de linkerborst bevat de clubbadge. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals en is de band aan de onderkant van de mouwen ook donker roze. De linkermouw bevat de officiële La Liga badge. Het voetbalbroekje en de kousen van het thuistenue zijn blauw.

SD Huesca uitshirt en 3e shirt 2020-2021

SC Huesca heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het reguliere uitshirt is geheel wit met ene V-hals met een dunne rode lijn. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en zijn blauw. Verder is het tenue uitgerust met een subtiele print van dunne lijnen, welke verwijzen naar de Pyreneeën van Huesca. De onderkant van de mouwen vna dit voetbalshirt bevatten dunne, rode lijnen en dit design komt ook weer terug aan de achterkant van de hals. Hier is ook een kruis verwerkt als verwijzing naar de vlag van de provincie. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn wit. Als alternatief voor het uitshirt heeft SD Huesca een groen 3e shirt. Dit 3e voetbalshirt is uitgerust met een all-over print van zigzag banen en ruiten. Dit tenue bevat een ronde hals en de logo's op dit voetbalshirt zijn goud. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SD Huesca voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Okazaki, Mir, Pulido, Nwakali en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts van SD Huesca kun je momenteel alleen bestellen in de officiële fanshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere La Liga voetbalshirts? Check de La Liga fanshop! 

CD Huesca thuisshirt 2020-2021

Huesca uitshirt 2020-2021

CD Huesca 3e shirt 2020-2021